'Fotoshoot was een groot feest!'
De fotoshoot bij Annemnieke, was een groot feest. Mijn kinderen zijn 5 en 2 en het is altijd erg spannend of ze in de juiste stemming zijn om te poseren. Annemieke nam ruimschoots de tijd om de kinderen te laten wennen en ze op hun gemak te stellen. Tot mijn grote verbazing hadden ze het erg naar hun zin en vooral mijn dochter ontpopte zich tot een waar fotomodel: haren in de wind met een ventilator, dansen op een kist en bellen blazen. De foto’s zijn prachtig geworden. De allermooiste heb ik groot op linnen laten drukken en die hangen nu boven de bank en boven mijn bed. Annemieke, ontzettend bedankt voor de prachtige reportage!
Annemarie Braun.
 
       
  ‘Tranen van ontroering bij opa.’
Opa wordt 60, wat koop je voor een man die alles al heeft.......... En ineens was daar het idee, een foto van alle kleinkinderen. In ons geval wel 5, variërend van 2 tot 11 jaar. Krijg die maar eens allemaal goed op de foto. We zijn meer dan een uur bezig geweest, maar het resultaat mocht er zijn !!!! Toen opa zijn cadeau kreeg, sprongen de tranen in zijn ogen! Ons cadeau was geslaagd!!! Een foto van Annemieke Huibers....... zegt meer dan 1000 woorden. Dank je wel voor de mooie foto's.
Margret.
 
       
  ‘Prachtig trouwboek!’
Alle mensen om ons heen hebben het trouwboek intussen gezien en echt iedereen vindt het prachtig! Niet alleen de foto’s op zich, maar ook de manier waarop je alles hebt vormgegeven. We zijn ontzettend blij met dit aandenken.
Jenny en Nico.